Jay Jay & Totte

De inblandade

 

I skapandet av en bok är det ju en hel del nyckelpersoner inblandade. Här får du träffa dem:

Illustratören

Håkan Eklund är en fantastisk konstnär. Han ritar på sin fritid (fast många av oss tycker han borde göra det på heltid.)

'Min speciella familj' var Håkans första barnbok. När han fick förfrågan om han var intresserad av att illustrera en barnbok av Michelle så lät han henne se lite teckningar han hade gjort. Michelle i sin tur skickade manuset för boken till honom för att han skulle se om boken kändes rätt.

Manuset gick rakt in i hjärtat på Håkan då han själv lever i en mutlikulturel familj. Han och hans fru har nämligen en liten adoptivdotter från Kina.


Bilden här är den första provbilden som Håkan skickade till Michelle. Den finns idag med i boken och det är faktiskt ett självporträtt efterom bilden är av honom, hans fru och deras dotter.

Mer av Håkans alster hittar du här http://doghead.info.se

För att kontakta Håkan skicka ett e mejl till doghead@koping.net


Designern

Emma Ageberg har jobbat tillsammans med Michelle i tidigare projekt och när en sättare/lay out person behövdes tvekade inte Michelle en sekund att kontakta Emma för jobbet.

Lyckligtvis sa Emma ja! och hon började sitt arbete med att designa boken och göra lay outen. Resultatet är fantastiskt!

Emma bor med sin Italienska man och deras två söner i Italien. Självklart blev Emma och hennes familj en del av boken.

Emma arbetar med all design du kan tänka dej. Hennes öga för design samt hennes sätt förstå precis vad du vill ha gör henne till en kanonbra designer.


För att kontakta Emma skicka ett e mejl till
emma.ageberg@passagen.seFörlaget

 Fotografen

Bilderna på Michelle och hennes familj är tagna av Mia Strömberg. Mia är en svensk fotograf som har sin bas i New York City.

För mer information om Mia och Strömberg Photography klicka här

 

© 2008 Jay Jay & Totte | Design by Andreas Viklund |