Jay Jay & Totte


Tack!

 

Alla utom två familjer i boken 'Min speciella familj!' finns i verkligheten. Vi vill här passa på att tacka dem för att de ville vara med, för alla bilder de skickade, hjälpte till med tips och små detaljer om sina länder men speciellt för att vi fick använda dem.

Efter det att vi valt ut familjerna som skulle vara med så skickade de kort på alla i familjen till oss. Michelle skickade bilderna plus lite fakta om familjen och landet/länderna till Håkan. Håkan tecknade familjen, skickade teckningen via emejl till Michelle som godkände och sedan skickade vidare den till familjen för godkännande.

Utan er familjer och er hjälp hade boken aldrig kunnat bli så bra som den är! TACK för att ni ställde upp!


Möt några av familjerna:

Familjen Bernard

 

Familjen Bernard består av mamma Ann, pappa David och barnen Mathilda och Alexander. Familjen bor i Paris men mamma Ann är från Sverige. Barnen pratar svenska och franska.


Ovan är bilden som skickades till Håkan tillsammans med ovan nämnda fakta. Här är resultatet. Denna bild är med i boken. 

 

 

Familjen Maman

 

Familjen Maman består av barnen Daniel, Yasmin, Yonathan och Shai, deras mamma, Ulrika- Yael, som är från Sverige och deras pappa, Maxim, som är från Israel. Barnen pratar svenska och hebreiska.


Ovan är bilden som skickades till Håkan tillsammans med ovan nämnda fakta. Här är resultatet.Denna bild är med i boken.

© 2008 Jay Jay & Totte | Design by Andreas Viklund |